Hanna Luukkasesta uusi senaattori

Kamarimme sai uuden senaattorin viikonloppuna Suomen Nuorkauppakamarien alueen B aluevaalikokouksessa Kotkassa, kun ansioituneelle jäsenellemme Hanna Luukkaselle myönnettiin senaattorin arvo #80817.

Hanna on toiminut monipuolisissa tehtävissä niin paikallisella, alueellisella kuin kansallisellakin tasolla. Hän on aktiivinen kokous- ja tapahtumaosallistuja sekä osallistunut monipuolisesti eri projekteihin ja koulutuksiin sekä toiminut kouluttajana. Tänä vuonna hän toimii Suomen Nuorkauppakamareiden alueen B aluejohtajana.

Hanna on JCI-harrastukseen poikkeuksellisen omistautunut. Hän haluaa jatkuvasti kehittää järjestöä eteenpäin ja johtaa joukkojaan edestä omalla esimerkillään kaikkensa harrastukselleen antaen.

Kahdeksan kamarivuotensa aikana Hannalla on ollut viisi hallitusvirkaa, 14 projektimerkintää, 24 kokousosallistumista, 41 koulutusosallistumista ja kouluttajana toimimista, 20 muuta suoritusta – ja niin edelleen. Hän on myös palkittu kamarilainen, jopa 14 kertaa niin paikalliskamari- kuin alueellisella tasolla.

Rihy onnittelee uutta senaattoria!

Nainen hymyilee kameralle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *