Kuka voi hakea nuorkauppakamariin?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa 18–40-vuotias. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, kunhan olet kiinnostunut itsesi ja johtajuustaitojesi kehittämisestä. Yhteinen kansainvälinen toiminta-ajatuksemme on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentemme johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Toivomme jäseniltämme aktiivisuutta ja halua kehittää itseään, joten jos tunnistat tästä itsesi, nuorkauppakamariharrastus voi olla juuri sinua varten.

Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa

Toiminnassa pääset valitsemaan juuri sinulle sopivia ja omaa kehittymistäsi ja oppimistasi tukevia koulutuksia, projekteja ja tapahtumia. Voit hakeutua hallitukseen opettelemaan hallitustyöskentelyä tai kehittyä koulutuksien kautta esimerkiksi kouluttajana, johtajana ja projektipäällikkönä.

Järjestämme jäsenillemme myös vapaamuotoisia illanviettoja ja yritysvierailuja. Suomessa toimii yli 60 paikalliskamaria, joten lähtemällä mukaan toimintaan sinulle avautuvat ovet erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin ympäri Suomen. Olemme osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia, joten sinulla on myös mahdollisuus toimia kansainvälisesti ympäri maailmaa.

Nuorkauppakamaritoiminta on

  • Oppimista, oppimista ja oppimista
  • Aikuisia ystäviä ja työelämän verkostoja
  • Uusia kokemuksia, heittäytymistä ja itsensä ylittämistä

Hyöty työnantajalle

Nuorkauppakamaritoiminta on harrastus, josta työnantajakin hyötyy. Järjestämme johtajuus-, kouluttaja-, viestintä-, ja projektinhallintataitoihin liittyviä koulutuksia ja kaikki nämä taidot ovat hyödynnettävissä myös työelämässä. Kansainvälinen verkosto tarjoaa mahdollisuuden yrityskontakteihin myös ulkomailla. Erilaiset luottamustoimet ja projekteihin osallistuminen ovat selkeä etu työmarkkinoilla.

 

HAE MUKAAN VAIKKA HETI!