Paras puheenjohtaja 2022 -palkinto RiHyn Eveliina Leinolle kansallisessa vuosikokouksessa Vaasassa

Suomen Nuorkauppakamarit Ry:n kansallinen vuosikokous järjestettiin Vaasassa 14.-16.4.2023. Vuosikokouksessa jaettiin palkintoja vuoden 2022 toiminnasta ja onnistumisista kaikkien Suomen nuorkauppakamareiden kesken. Suomessa nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueeseen, A, B, C ja D, joista Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari kuuluu B-alueeseen.

Paras puheenjohtaja 2022 -palkinto viime vuoden puheenjohtaja Eveliina Leinolle

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja Eveliina Leino palkittiin Paras puheenjohtaja 2022 -palkinnolla. Leino palkittiin jo aikaisemmin samasta onnistumisesta alueellisella tasolla B-alueiden kamarien omassa vuosikokouksessa Imatralla 11.3.2023. Paras puheenjohtaja –palkinto ei ole ainakaan 23 vuoteen osunut Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarille kansallisella tasolla. 

Palkinnon myöntämistä Eveliinalle perusteltiin seuraavasti: “Eveliina Leino on kannustanut kamarinsa jäseniä aktiivisuuteen. Hän on ollut läsnä lähes kaikissa kamarin tapahtumissa, ollut aina asiallinen, reilu ja esimerkillisesti huomioinut kaikki osallistujat ja saanut heidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Hän on kannustava johtaja, joka aina muistaa huomioida pienetkin teot kamarin työmaalla. Hän toimii esimerkillä johtamisen kautta itsekin kädet savessa. Hän varmisti suhteet lähiyhteisöön ja solmi kumppanuudet kaupunkien ja kauppakamarin kanssa sekä varmisti kamarin projektitoiminnan vastuullisuusteeman ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisuudesta samalla kasvattaen tietoisuutta Nuorkauppakamarista toiminta-alueella. Hän on inspiroinut ja kannustanut kamaria kohti kasvua kamarin jäsenkasvunprosentin ollen vuonna 2022 huikeat 45 prosenttia.”

Tänä vuonna Eveliina toimii B-alueen aluejohtajana. Isot onnittelut Eveliinalle!

 

SähköautoRace-projektille pääsi Paras JCI RISE -projekti 2022 -kategoriassa shortlistille

Riihimäen-Hyvinkään seudun nuorkauppakamarin viime vuoden keväänä järjestetty SähköautoRace-tapahtuma pääsi Paras JCI RISE –projekti 2022 –kategoriassa kolmen parhaan joukkoon, mutta itse palkinnon vei Keurusselän Nuorkauppakamari Maalaismimmit-podcastilla. JCI RISE (tulee sanoista Rebuild, Invest, Sustain ja Evolve) on JCI Europe:n kansainvälinen toimenpideohjelma, joka on kehitetty reaktioksi koronapandemialle taloudellisesta näkökulmasta. JCI RISE:n kautta jäsenistömme pääsee kehittämään paikallisten sidosryhmien kanssa talouden ylläpitämiseen ja jälleenrakentamiseen liittyviä hankkeita tukien paikallisia yrityksiä. 

Autosuunnistus järjestettiin 28.5.2022 Hyvinkään ja Riihimäen kaupungeissa. Suunnistuksen aikana kierretyt rastit toteutettiin vastuullisuusteemalla yhteistyössä alueiden yritysten kanssa. Autosuunnistukseen oli varattu rajattu määrä koeajosähköautoja sekä kisaan pystyi myös osallistumaan omalla sähkö- tai hybridiautollaan. SähköautoRace 2023 –tapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaina 3.6.2023 ja tänäkin vuonna aloituspaikkana toimii Hotel Sveitsi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *