SähköautoRace 2023 ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 14.5.2023!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HALUATKO KISATA KEVÄÄN KUUMIMMASSA AJOSSA HYVINKÄÄLLÄ JA RIIHIMÄELLÄ? – OLET OIKEASSA PAIKASSA!

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 14.5.2023 klo 18.00. TOIMI SIIS NYT!

SähköautoRace 2023 järjestetään lauantaina 3.6.2023 kamarimme toiminta-alueilla Hyvinkäällä ja Riihimäellä!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty sähköautorace-kisailu saa jatkoa tänäkin vuonna, joten nyt kannattaa laittaa päivämäärä ylös ja alkaa kokoamaan omaa kisatiimiä! Kyseessä on siis sähköautolla suoritettava rastirata, jossa ei ratkaise nopeus vaan luovuus. Jokainen autokunta voi valita itselleen teeman, ja radan kunniallisen suorittamisen lisäksi muun muassa hyvästä meiningistä ja teeman toteutuksesta saa kisassa pisteitä. Päivä alkaa yhteisellä avauksella Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä, josta jatketaan suorittamaan sähköautoilla kierrettäviä rasteja, ja päättyy juhlallisesti palkintogaalaan samassa paikassa. Kisaan voi osallistua myös ilman palkintogaalaa ja päin vastoin.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/JCI_SahkoautoRace_2023

Tapahtumasivut: https://jcirihy.fi/sahkoautorace-2023/

Päivän ohjelma

9-10 Rekisteröinti
10-11 Tapahtuman avaus ja kisaohjeistus
11-16 Autosuunnistus ja lounas
19-00 Palkintogaala

Kuinka ilmoittautua?

Jos haluat osallistua koeajoautolla: Jos sinulla on jo valmiina joukkue, loistavaa! Ilmoittautukaa samaan koeajoautoon, ja pääsette kisaamaan yhdessä. Jos sinulla ei ole vielä joukkuetta, ei hätää, sillä voit ilmoittautua mihin koeajoautoon tahansa. Koeajoautot valitaan kisapäivänä ilmoittautumisjärjestyksessä (järjestys ratkeaa jokaisen auton ensimmäisen ilmoittautujan ilmoittautumisajankohdan perusteella)

Jos haluat osallistua omalla autolla: Tämän vaihtoehdon valitessasi sinulla täytyy olla joukkue valmiina. Ilmoittaudu tällöin vaihtoehdolla oma auto, ja valitse, oletko oman auton kuski vai matkustaja (vain yksi kuski per oma auto, kuskin lippu on edullisempi). Jos haluaisit kisata omalla autollasi, mutta sinulla ei vielä ole joukkuetta, ota meihin yhteyttä, niin järjestellään sinulle joukkue!

Palkintogaala järjestetään suunnistuksen jälkeen Hotel Sveitsissä, ja siellä julistetaan kisan voittaja. Gaala alkaa kello 19, mutta Hotel Sveitsin aulabaari palvelee myös sitä ennen. Palkintogaalan dresscode on tumma puku.

🏁🚗🔥⚡️🚙🔋🔌🏁

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Osallistumisesta: Projektipäällikkö, LOM Erik Rannaste
erik.rannaste(at)jci.fi
(+358)458616191

Yhteistyökumppanuuksista: PRES Jesse Karjalainen
jesse.karjalainen(at)jci.fi
(+358)4070056223