Tuottava Idea -kilpailun aluevoitto Riihimäen–Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin ehdokkaalle

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin ehdottama Auttamisesta Arkea -palvelu voitti viikonloppuna Tuottava idea -kilpailun aluepalkinnon yhteiskuntasarjassa. Auttamisesta Arkea on Influenssi Oy:n ylläpitämä palvelu, jonka kautta yritykset ja yksityishenkilöt voivat lahjoittaa yli 200 hyväntekeväisyyskohteeseen. Palkintojenjakotilaisuus järjestettiin Kotkassa alueen B vaalikokouksen yhteydessä.

“Idea siitä, että auttaminen tuodaan tällä tavoin konkreettisesti lähemmäksi jokaisen yrityksen ja ihmisen arkea oli mielestämme niin hyvä, että se ansaitsee suurempaakin näkyvyyttä ja ilmoitimme heidät mukaan kilpailuun. Näinä aikoina avuntarvitsijoita on paljon ja tällaiselle palvelulle on kysyntää”, kertoo Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Eveliina Leino.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kaikille avoin kansallinen kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea, joka on enintään kolme vuotta vanha. Kilpailussa on kolme sarjaa: yhteiskunta-, yritys- ja startup-sarja.

Kilpailu on kaksiosainen. Ensimmäisen osan päätteeksi valitaan alueiden voittajat kaikista sarjoista, minkä jälkeen kilpailu jatkuu kansalliseen finaaliin. Kansallisessa finaalissa 19.10. valitaan yhteensä kolme voittajaa, yksi kustakin sarjasta. Finaalin voittajat saavat globaalia näkyvyyttä – voittajayrityksien logot ja voittava idea pääsevät Times Squaren valotaululle New Yorkissa. Kansallisten sarjojen voittajat pääsevät myös soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa.

“Lokakuussa jännitetään kansallisen tason kilpailun tuloksia, ja että nähdäänkö ehdokkaamme lopulta Times Squaren valotaululla”, Leino summaa.

 

Lisätietoa kilpailusta: Tuottava idea -kilpailu

Auttamisesta Arkea -palvelu: Auttamisesta Arkea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *