Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu 1.9.-30.9.2022

Suomen Nuorkauppakamareiden Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu on käynnissä. Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari etsii nyt esimerkillisiä ja vastuullisia alle 40-vuotiaita suomalaisia johtajia mukaan kilpailuun. Kansallisen kilpailun suojelijana toimii hallitusammattilainen Kaisa Hietala.

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari on mukana toteuttamassa Suomen Nuorkauppakamareiden Vuoden Nuori Johtaja -kilpailua. Kisa on käynnissä 1.9—30.9.2022. Kilpailu on toteutettu kansallisesti vuodesta 2007 lähtien, eli kilpailu järjestetään nyt 15. kerran. Vuosittain järjestettävällä kilpailulla halutaan nostaa esiin suomalaisia, esimerkillisiä alle 40-vuotiaita huomisen johtajia.

Viime vuonna kilpailun voittajaksi valittiin Helsingin Sanomien päätoimittaja Anu Ubaud. Muita aiempia voittajia ovat muun muassa Helsingin sataman Sari Nevalinna, Despro Engineering Oy:n Antti Savolainen, Sitowise Oy:n Laura Järvinen, Marimekko Oyj:n Tiina Alahuhta-Kasko ja Vincit Oy:n Mikko Kuitunen.

Kuka tahansa voi ehdottaa kilpailuun johtotehtävissä toimivaa ehdokasta, joka on syntynyt 1982 tai sen jälkeen. Ehdotuksen sopivasta ehdokkaasta voi jättää kilpailun nettisivulla www.nuorijohtaja.fi.

Voittajan valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluvat viime vuoden voittaja Anu Ubaud, kumppaniyrityksiemme edustajat Experis Groupin Anne Koivusaari sekä Rastor Groupin Katri Kanerva ja Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen puheenjohtaja Mari Männistö. Voittaja julkistetaan 19.10.2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *