Who is your local?

Koronapandemia on koetellut meitä kaikkia, mutta erityisesti monet rajoitukset koskettavat paikallisia pienyrittäjiä. Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari haluaa omalta osaltaan olla kannustamassa ihmisiä käyttämään paikallisia palveluita ja tukemaan alueen yrittäjiä. Tämän vuoksi nostamme esiin paikallisia yrityksiä ja esittelemme heidän toimintaansa yhdistyksemme Facebook-sivulla.

Kevään aikana pidämme kahdeksan live-lähetystä, joissa valikoidut yrittäjät Riihimäeltä ja Hyvinkäältä pääsevät kertomaan miten korona on vaikuttanut yritystoimintaan, onko tuotteiden tai palveluiden kohdalla jouduttu tekemään liiketoiminnallisia muutoksia ja mitä pandemia on opettanut yrittämisestä! Luvassa on siis virtuaalisia yritysvierailuita, joiden tavoitteena on kannustaa paikallisia tukemaan paikallisia palveluiden tarjoajia. Livelähetykset ovat siis avoimia kaikille!

Olisi mahtavaa, jos voisimme esitellä ihan jokaisen paikallisen yrityksen, mutta tämä ei ole mahdollista. Olemme kuitenkin valikoineet tarkoituksella eri alojen yrityksiä, joiden avulla haluamme tuoda esille sen että monet palvelut ovat käytettävissämme poikkeusoloista huolimatta. Rohkaisemme paikallisia selvittämään miten oma lempiputiikki tai kauneushoitola on varautunut turvalliseen asiointiin liikkeessään ja kannustamme käyttämään palveluita koronasta huolimatta.

Nuorkauppakamarissa järjestetään normaalistikin erilaisia yritysvierailuita, joissa kuulemme yritystarinoita ja tutustumme yritykseen paremmin. Koska tällä hetkellä yritysvierailut eivät ole mahdollisia teemme tämän virtuaalisesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *