Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarille palkinto ja kunniamaininta alueellisessa vuosikokouksessa

Suomen Nuorkauppakamarit Ry:n B-alueen vuosikokous järjestettiin Imatralla 11.3.2023. B-alueelle kuuluu 12 kamaria Kanta- ja Päijät-Hämeestä, Uudeltamaalta, Kymenlaaksosta, Etelä-Karjalasta ja Etelä-Savosta, mukaan lukien Riihimäen-Hyvinkään seudun nuorkauppakamari. Vuosikokouksessa jaettiin palkintoja vuoden 2022 toiminnasta ja onnistumisista.

Alueen paras puheenjohtaja 2022 -palkinto viime vuoden puheenjohtaja Eveliina Leinolle

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja Eveliina Leino palkittiin Alueen paras puheenjohtaja -palkinnolla. Palkinnon myöntämistä Eveliinalle perusteltiin seuraavasti: “Eveliina Leino on johtanut omalla esimerkillään, ottanut osaa jokaiseen tapahtumaan ja projektiin, avustanut hallituslaisia ja ottanut jäsenistön huomioon. Hän on tehnyt töitä sen eteen, että paikalliskamarin talousalueella kamari tunnetaan aktiivisena ja yhteiskuntaan vaikuttavana toimijana.”

Tänä vuonna Eveliina toimii B-alueen aluejohtajana. Isot onnittelut Eveliinalle!

Alueen paras projekti 2022 -kunniamaininta SähköautoRace-projektille

Riihimäen-Hyvinkään seudun nuorkauppakamari sai myös kunniamaininnan Alueen paras projekti 2022 -kategoriassa viime vuoden keväänä pidetystä SähköautoRace-tapahtumasta. Tämä autosuunnistus järjestettiin 28.5.2022 Hyvinkään ja Riihimäen kaupungeissa. Suunnistuksen aikana kierretyt rastit toteutettiin vastuullisuusteemalla yhteistyössä alueiden yritysten kanssa. Autosuunnistukseen oli varattu rajattu määrä koeajosähköautoja sekä kisaan pystyi myös osallistumaan omalla sähkö- tai hybridiautollaan.

Kunniamaininnan myöntämistä SähköautoRace-projektille perusteltiin seuraavasti: “Ihanan innovatiivinen ja ajankotainen projektiaihio! Uudenlainen ja tuore lähestyminen. Näin kuvailtiin kunniamaininnan saavaa projektia, joka oli hyvän idean lisäksi suunniteltu ja toteutettu hyvin. Idea oli tuore ja sen avulla haluttiin nostaa kamarin toimialuetta esiin positiivisella tavalla.”

Isot onnittelut koko SähköautoRace-projektitiimille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *